Тунинг на Irmscher за новите Fiat E-Ulysse и Scudo

0307
2022

Тунинг-специалистите на тема Opel от Irmscher разкрасиха вановете на Fiat E-Ulysse и Scudo. За новите близнаци на Opel Zafira и Vivaro се предлагат бодикит, джанти, смъкване на окачването и други неща.

Fiat възроди имената Ulysse и Scudo. На базата на Opel Zafirа Life и Vivaro италианците връщат двата вана. Докато затворената „баничарка”  Scudo се предлага с двигател с вътрешно горене, пътническата версия се предлага само като електрическото Ulysse-E със задвижването на Zafira-e Life. Ако искате да направите двата модела малко по-спортни, можете да се обърнете към Irmscher. Тунинг-специалистите предлагат части на каросерията, джанти, смъкване на окачването и части за кокпита за по-динамична визия.

Опционални стъпала-тръби от неръждаема стомана

Бодикитът се състои от преден спойлер, странични прагове, елементи за задната броня и спойлер на покрива. Последният се предлага както за версия с нормален, така и разделен на две части заден капак. Комплектът придава спортна визия на моделите. В допълнение Irmscher са залепили цветни декоративни ивици отстрани на каросерията.

Два дизайна на джантите

По отношение на джантите изборът е между „Heli Star“ и „High Star“. Джантите Heli-Star са 18 или 20 цолови. Моделът High Star е винаги с размер 19 цола, по избор в черно и с полирана звезда. За да изпълнят джантите по-плътно калниците, от Irmscher са смъкнали окачването с 30 милиметра. Към момента от Irmscher предлагат тунинг на двигателя на Zafira Life – възможно е това да бъде и за идентичния в техническо отношение Scudo.

Тунинг-специалистите са разкрасиви интериора с велурени мокети и нови лайстни на праговете. Освен това нова централна конзола с подвижна част, което е практично в ежедневието. Всички елементи се предлагат както за E-Ulysse, така и за лекотоварния вариант Scudo. От Irmscher не дават информация, колко струва тунингът.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин