Тунинг на окачването на най-забавния автомобил за 2018


30
мар.
2019

Над 40 години почитателите чакаха завръщането на една легенда – Alpine A110. Затова пък новото поколение на малкия френски спортен автомобил е повече от впечатляващо. По отношение на динамиката дългият 4 метра модел със средно разположен мотор е отличник. Едва ли има по-голямо удоволствие от това да карате разполагащия с 252 к.с. автомобил по изпълнен със завои междуградски път. Въпреки това специалистите на тема окачване от H&R виждат потенциал за повече. 

Изглежда обаче разработката и производството на нови части не е било никак лесна задача. Първите 2000 автомобила от версията „Première Edition“ бяха разграбени за миг. Затова човек трябваше да почака известно, докато получи ключовете на нов Alpine. Сега се предлага и комплект пружини за новото A110. 

Така каросерията на Alpine се смъква с 35 милиметра. H&R обещават благодарение на смъкването на центъра на тежестта на автомобила още по-добра обратна връзка при управлението, по-директно поведение в завоите, както и подобряване на динамиката без промяна на комфорта на возене на автомобила. 

Освен това компактният спортист вече заема по-внушителна позиция на пътя. Ако искате още подобрения, то можете да си поръчате увеличенията на следата Trak+, които карат джантите да изпълват още повече калниците. Увеличенията на следата се предлагат в размери 10, 14 и 28 милиметра (на ос). 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >