Тунинг и моторни спортове в Хановер

2806
2024

След няколко дни ще бъде факт: горещата точка за тунинг и моторни спортове в Северна Германия отново отваря врати. От 5-ти до 7-ми юли ни очакват три дни, изпълнени с пълна мощност за хората с бензин в кръвта на панаира в Хановер!

Изложението PS Days е върховното събитие за моторни спортове и тунинг в Европа. За трети път ще станем свидетели на блясък, сила и звук!

PS Days съчетават среща на изложители от тунинг и пърформънс сцената, Community Garage и Elite Circle, както и събития на открито и шоу-демонстрации. Задължително събитие за всеки автомобилен фен! Всичко се върти около темата за усъвършенстване, персонализиране и подобряване на мощността на автомобилите. Не пропускайте това изложение!

На PS Days фокусът е върху луксозните автомобили от тунинга-сцената и моторните спортове. Ще се възхитите на редки преработки на каросерията и мощно бръмчащи двигатели.

Най-важната информация:

Кога: 05-ти – 07-ти юли 2024

Къде: панаир Хановер, халета 26 и 27, външни площи

Какво: Всичко за тунинга и моторния спорт! Частни изложители от общността, професионални изложители, семинари, магазини, тестдрайв и много други…

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин