Тунинговаха BMW X2


17
мар.
2018

Новото BMW X2  всъщност не е истински SUV – по-скоро е кросоувър. Нисък, динамичен и подчертано спортен. Освен това веднага ще забележите колко добре се държи моделът в завои. Инженерите на специалистите на тема окачване от H&R действат бързо и малко след появата на X2 са разработили спортни пружини за малкия баварски кросоувър.

Новите пружини смъкват модела с 30 или 40 милиметра – в зависимост, дали колата е оборудвана със серийното или със спортното окачване M. Ако разполагате с по-ниското M-окачване тунинг специслистите са смъкнали X2 с 300 мм. Според H&R по-ниският център на тежестта и типичните характеристики на пружините оказват положително влияние при рязка смяна на динамичния център на тежестта.

Ако искате своето X2 не само по-ниско, а и по-широко, то от тунинг-фирмата препоръчват задължителните увеличения на следата Trak+. те изместват колелата встрани с от 22 до 50 милиметра на ос и ги карат да изглеждат по-плътно прилепнали в калниците.  Спортните пружини за Х2 струва 560 лв., а увеличенията на следата Trak+ – 165 лв.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин