Тунингован Urus с 811 к.с.


25
сеп.
2019

DMC са разработили Widebody-комплект за Lamborghini Urus. Освен това тунинг-специалистите са изтръгнали допълнителна мощност от 4-литровия V8 мотор на SUV-а на Lamborghini!

От десет години германската тунинг-фирма DMC се занимава с облагородяване предимно на суперспортни модели на McLaren, Maserati, Porsche, Ferrari и Lamborghini. Сега хората от DMC са се заели със SUV-а на Lamborghini Urus.

Серийният Urus в никакъв случай не е семпъл и обикновен, но от DMC все пак виждат потенциал за подобрения. Тунинг-специалистите са увеличили широчината на калниците с по 60 милиметра на всяка страна с помощта на Widebody-комплекта. Елементите естествено са направени от карбон. От този лек материал е направен и предният капак, както и задният спойлер. Джантите са с размер от 21 до 24 цола. Хората от DMC предлагат и преработка на 4-литровия V8 двигател: вместо 650 к.с. сега агрегатът разполага с 811 к.с. С 914 Нм макасимален въртящ момент (плюс 64 Нм) Lambo спринтира за 3,3 секунди до темпо 100 км/ч. Цената на тунинга на каросерията е 18 000 лв., а заедно с увеличение на мощността тунинг-специалистите от DMC искат 110 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >