Тук почиват Audi R8, Aston Martin и компания (ВИДЕО)


4
авг.
2021

Обикновено aвтоморгите са пълни със стотици стари трошки, които са ударени, не подлежат на ремонт или просто са си „изпяли песента“. Това китайско депо за автомобили обаче е изключение. Тук също ръждясват много коли. Но не прости непотребно старо желязо, а изключително скъпи спортни машини на Audi, Porsche, Chevrolet и др. Очевидно всички те са били конфискувани от полицията и сега бавно корозират, докато техните собственици биват разследвани. Youtuber-ът „Geely Uncut“ показва някои от изгубените съкровища в последния си видеоклип.

Porsche Panamera Turbo с дефектирало въздушно окачване

Обиколката започва с яркочервен Chevrolet Corvette C7 Stingray. Състоянието на спортния автомобил с 466 конски сили все още не изглежда толкова лошо – въпреки спуканото предно стъкло, липсващите лога и дебелият слой прах… Възможно е този Vette отново да бъде във форма. Малко повече работа ще има по обрасло Porsche Panamera Turbo от последното поколение на модела. Липсата на капачки на главините е най-малкият проблем – във въздушното окачване има проблем. Бележка на предното стъкло издава, че Porsche-то за над 300 000 лева е конфискувано през април 2020 г. и оттогава е изоставено.

Боята на тази Panamera Turbo изглежда доста надраскана. Липсват лога по каросерията, както и капачките на главините.

Растения се вият около автомобилите

Изглежда, че Audi R8 чака много по -дълго. Първо поколение, 4.2-литров V8, 430 к.с. Колата е изключително мръсна, а плевелите вече растат от двигателното отделение. Боята се отлепя от джантите, предното стъкло е сляпо. Уфф Не изглежда много по -добре за отворена бъги от CanAm, с растения, растящи по цялата кабина. Бъгито очевидно е конфискувано от мръсен дилър на автомобили, чийто бизнес е затворен от полицията.

Защо някои от спортните автомобили като това R8 са покрити само наполовина, остава загадка.

Aвтомобилите вече не могат да бъдат спасени

Последните две коли във видеото будят най-голямо съжаление. При Aston Martin V8 Vantage S Roadster липсват лога и стъкла на огледалата, по покрива е поникнал мъх, а спирачките са напълно ръждясали. Освен това британският спортист е наполовина обрасъл с плевели. Накрая е показано очукан Bentley Continental Flying Spur от началото на хилядолетието. По цялата каросерия на луксознaта лимузина с 560 к.с. и W12-двигателят е пълно с множество вдлъбнатини и драскотини. Освен това са откраднати лога и капачките на главините, явно багажникът е бил разбит, а въздушното окачване изглежда е дефектирало.

Aston Martin V8 Vantage S бавно, но сигурно загива в прегръдката на плевелите.

При всички положения тези някога бляскави автомобили вече не могат да бъдат спасени. Те просто ще отидат в пресата за скрап някой ден.

Цялата обиколка във видеото

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин