Тук измъчват брутално една Toyota Supra


6
юли
2020

Тази Toyota Supra изобщо не бива щадена! Във впечатляващо видео се вижда, как спортният автомобилът бива подложен на сериозно изпитание: включително скокове и дрифтове!

На английски език има израз „drive it like you stole it“, което означава  „карай автомобила като краден“. Макар и да не е съвсем точен, изразът описва подобаващо стила на шофиране във видеото!

Висококачественото видео е заснето в Латвия и показва актуална Toyota Supra A90 в абсолютния ѝ лимит. Момчетата от „HGK Racing Team“ са професионални дрифтъри и с видеото показват, че не е необходимо да разполагате със състезателна кола за дрифтове. В началото се вижда, както тъмносинята Supra е паркирана в сервиза. Пробегът ѝ е 4912 километра. Още преди товаренето в ремаркето, виждаме истински бърнаут

Supra лети в гората

След това автомобилът се озовава на затворена отсечка и изоставен терен на фабрика. Там с Toyota-та се правят сериозни дрифтове. После нещата стават още по-брутални – водачът преминава по тесен, неасфалтиран горски път, който би могъл да бъде част от рали етап.  Supra обаче не е състезателен автомобил, а нормална кола за нормални пътища. На минута 2:15 се вижда, как Supra буквално излита в гората и всичките ѝ колела са във въздуха!

Преработката в автомобил за дрифт все още не е завършена

Накрая на видеото се вижда, как Supra бива разглобявана в сервиза. Окачването и двигателят за демонтирани, тъй като официално спортното Coupe трябва да се превърне в автомобил за дрифт. Именно това обяснява факта, защо Toyota бита така брутално мъчена във видеото, което между другото е с доста добро качество.

Вижте видеото:

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >