Трето място за българите от Overdrive Racing на Хоккенхаймринг

2610
2021

С усилена работа Стефан Бостанджиев и съотборникът му Павел Лефтеров стигнаха до стълбичката на победителите този уикенд на Хоккенхаймринг Баден-Вюртемберг. Състезателите от Overdrive Racing успяха да запазят самообладание и да се фокусират върху представянето си на петия уикенд от серията на ADAC GT4 Germany въпреки техническите трудности, които претърпяха в началото на месеца.

След силно начало, поставено от Бостанджиев в събота, Лефтеров пое волана за втората част от деня, завършвайки осми. Това му даде възможност да стартира от 7-a позиция на следващия ден, като само след няколко завоя успя да застане начело. Скоро след това Overdrive Racing стана трети на пистата. Стефан Бостанджиев пое волана за втората половина на деня и успя да запази преднината на отбора си, финиширайки трети. Индивидуалното му представяне беше също толкова впечатляващо — той стигна до второто място в своя клас по време на първия си състезателен сезон като част от Overdrive Racing.

Следващата среща на Стефан Бостанджиев и Павел Лефтеров с пистата е след две седмици на Нюрбургринг, където Overdrive Racing ще се бори да запази третото място в последното състезание от тазгодишния сезон на ADAC GT4 Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин