Трескава подготовка за TEST THE BEST 2020

0210
2020

AUTO BILD България и тази година търси най-успешните модели, появили се през 2020 година на българския пазар.

Вече заредихме с гориво някои от претендентите  за TESTTHEBEST 2020 в обект на нашия партньор и спонсор OMV. През 2020 г. броят участващите в конкурса електромобили и хибриди отново е внушителен, но делът на моделите с двигатели с вътрешно горене остава да е доминиращ. А качеството на горивото още по-важно!

Близо 30 автомобила се очаква да се включат в интензивен еднодневен тест, който тази година се фокусира върху градското шофиране и ще се проведе в началото на месец октомври в София. Критериите, по които нашето експертно жури ще оценява претендентите са пътно поведение, динамика, качество на изработка, разход, пробег, дизайн, комфорт, съотношение цена-качества, загуба на стойност във времето.

Както всяка година, читателите могат също да участват активно в определянето на най-добрите и най-достойните модели на 2020 година. Гласувайте за вашите лични фаворити в отделните категории, включени в огромния списък с всички нови модели, появили се в Европа от началото на 2020 https://autobild.bg/eforms/test-the-best-2020/18/

Също там може да се абонирате и за новия електронен бюлетин на AUTOBILDБългария и имате шанса да спечелите комплект премиум зимни гуми, произведени от Continental.

Успех!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин