Трансфер от автомобилния спорт

2701
2019

Coupé за пътуване на дълги разстояние, луксозен автомобил или играчка за пистата: новото BMW Серия 8 обединява много добродетели под красивата си алуминиева каросерия. С новия комплект спортни пружини на H&R мюнхенското бижу се доближава до спортното си изпълнение, BMW M8 GTE.

От H&R са замесени и във фината работа по M8 GTE и като технически партньор на BMW Motorsport осигуряват пружините на окачването на състезателния модел. Смъкването на центъра на тежестта на автомобила с 30 милиметра гарантира още по-прецизно поведение в завоите и редуцира страничното накланяне на каросерията при висока скорост в завоите. При това без да се влияе комфортът на возене. Мярката със смъкването на каросерията е убедителна и от гледна точка на външния вид, тъй като широките джанти на Серия 8 изпълват още повече калниците на автомобила.

И това не е всичко: предлагат се и увеличения на следата „Trak+“ на H&R от алуминий, които подобряват допълнително пърформънса и външността на модела. Всички компоненти са Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин