Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили: 13-то място BMW Серия 5 (година на производство: 2010 до 2017)

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели


13
февр.
2018

По отношение на техниката Серия 5 e на много високо ниво, като платформата и техниката идват от Серия 7: предните колела при F10 са с двойни алуминиеви напречни носачи, което подобрява окачването, което все пак си е стегнато. През 2013 г. моделът получава фейслифт (повече асистиращи системи, LED-фарове срещу доплащане). Качеството на изработка е подчертано солидно. В продължителния тест на AUTO BILD 528i Touring получи оценка 6. Въпреки 4-цилиндровия двигател моделът е превъзходен автомобил за пътуване на дълги разстояния.

Слаби места: моделите от по-ранното производство страдат от следния проблем: електрическата паркинг-спирачка тегли доста ток и изтощава батерията. В случая помага ъпдейт на софтуера. Също така има две сервизни акции за допълнителното охлаждане на турбото на V8 в 550i и M5, както и за проблеми със системата за променливо управление на клапаните при редовите 6-цилиндрови двигатели.

Още по темата

Card image cap
Honda CR-V – един от най-добрите според статистиката на TÜV

19
мар.
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

Card image cap
Peugeot 206 CC на старо: любимецът на козметичния бранш

1
сеп.
2017

С твърдия си сгъваем покрив Peugeot 206 CC грабна сърцата на гордите жени. Дали обаче малкият чаровник е способен и на продължителна връзка?

Card image cap
Красиви „крака“ за автомобила

21
сеп.
2017

Как да поддържаме джантите, за да запазят своя блясък дълго време?

Card image cap

В последния брой:

Архив >