Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили: 14-то място: Opel Corsa (година на производство 2006 до 2014)

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели


11
февр.
2018

С 15 сантиметра пораства Corsa D в сравнение със своя предшественик, но за съжаление това не се усеща във вътрешното пространство. При това новият модел е със значително по-лош обзор от този на Corsa C. Серийното оборудване включва шест въздушни възглавници, ABS и ESP – серийно на борда от фейслифта през 2011 г. На краш-тестовете на Euro-NCAP малкият автомобил от Рюселсхайм постигна най-добрия резултат от пет звезди. Моделът се предлага във версия с три и с пет врати.  Базовият бензинов двигател се затруднява с тежащия 1,1 тона автомобил.

Слаби места: лошо залепени предни стъкла (теч на вода), проблемни лагери на главините (преди всичко на моделите от 2007 г.), скърцащи спирачни накладки, дефектна електроника, теч при датчиците за маслото, дефектни сензори и повредени запалителни бобини.

Още по темата

Card image cap
Употребявани автомобили: лукс за 5000 лева

13
юли
2017

Внимавайте с употребяваните автомобили от луксозния клас: когато дойде време за първите ремонти, радостта ви може да свърши. AUTO BILD ще ви представи три модела с изгодни цени.

Card image cap
Как се представя X1 с напредване на възрастта?

3
апр.
2017

Има модели, на които възрастта просто не им личи. Първото Х1 е един от тях. Но под красивите ламарини на компактния SUV се крие един проблем – и то именно при популярните 4-цилиндрови дизели

Card image cap
Автомобили за млади шофьори под 10 000 лева

26
мар.
2018

След като вземете изпита за водачи, трябва да си купите и първия автомобил. Ще ви предложим седем бестселъра

Card image cap
BMW 318i (E91) втора ръка: динамичният „товарач“

1
сеп.
2017

Това е най-търсеният автомобил в онлайн борсите за употребяване автомобили. Петото поколение на Серия 3 вече е на достъпни цени. Ние ще ви информираме на какво да обърнете внимание при огледа на употребявана "тройка"

Card image cap

В последния брой:

Архив >