Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели


6
февр.
2018

20-то място: VW Caddy (година на производство от 2004 до днес). Подчертано практичен модел без излишна украса – но затова пък с ръбове и много място. За да не се доближават много до подобния, но по-скъп Touran, от VW монтират до фейслифта през 2010 г. само по-слаби двигатели. Оттогава обаче мощността е увеличена: можете да превозвате хора и багаж с TSI и 2.0 TDI (от 2012 г. със 170 к.с.) и автоматична трансмисия с два съединителя DSG доста спортно.

Слаби места: износени ролки на плъзгащите се врати, недобре уплътнени плъзгащи се стъкла и счупени механизми (не са болка за умиране). Ръждата по задния капак обаче е изнервяща. Освен това се съобщава и за повреди на съединителите и скоростната кутия. Скъп ремонт: сензорът за спирачното налягане. Ако се повреди, трябва да купите нов агрегат за ESP (струва 1600 лв.). През 2014 г. има сервизна акция заради изпускащи газови амортисьори на задния капак.

Още по темата

Card image cap
Не сменяй, а ремонтирай!

18
май
2017

През последните няколко години Betag Innovation внесе истинска революция в света на авторепаратурата

Card image cap
За BMW X5 възрастта не е порок

7
юли
2017

Нито един 4x4 автомобил не може да се похвали с толкова спортно и динамично поведение на пътя. Затова и с право е много търсен на старо.

Card image cap
Honda CR-V II на старо: добър избор

6
юли
2017

Този "японец" всъщност не е никакъв "японец", защото се произвеждаше във Великобритания. Въпреки това, даже и като употребяван автомобил, той е "японец" в най-добрия смисъл на тази дума

Card image cap
Аstra H: един Opel за вечността

14
ное.
2017

Третото поколение на Opel Astra е убедително със солидната си изработка и надеждност. Въпреки това ценовите равнища на Astra H на старо са уморени за радост на купувачите на употребявани автомобили

Card image cap

В последния брой:

Архив >