Този Prius се прави на Ferrari

0106
2020

Японските тунинг-специалисти от Albermo са превърнали Toyota Prius във Ferrari FF – разбира се на външен вид. Екологичният модел е получил дори и фалшиви лога на Ferrari!

Тази Toyota Prius иска да бъде Ferrari FF! Ferrari е „bella macchina“ и символ на удоволствието от шофирането, а Toyota Prius – е синоним на разумен екологичен автомобил. Японските тунинг-специалисти от Albermo са комбинирали двата модела!

Albermo са известни със своите бодикитове с визия а ла Ferrari. С новия кит SP42 тунинг-специалистите „събуват еко-сандалите“ на Toyota Prius и му обуват „правени по мярка луксозни италиански обувки“. Най-вече новата предна броня с черна радиаторна решетка, спойлерът и новите фарове за мъгла напомнят на Ferrari FF.

Фалшиви лога с птица вместо жребец

В задницата впечатление прави новата задна броня с дифузьор, която кара Prius да изглежда по-агресивен. Двата елемента струват общо около 3200 лв. – Ferrari FF от своя страна стартира от 520 000 лв.! Китът на Albermo се допълва от разположени в средата рали-ивици в цветовете на Италия червено, бяло и зелено, а към тях са добавени и фалшиви лога на Ferrari с изобразена птица вместо обичайния жребец. Както знаем, хората от Ferrari са доста чувствителни, когато някой копира техния дизайн и е възможно да предприемат съдебни мерки срещу този опит на Albermo.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин