Този Fiat търси екшъна!


19
апр.
2019

Sunlight Cliff 4×4 Adventure Van визуално се отличава значително от другите предложения на марката, принадлежаща към групата Hymer. Със сив „камуфлаж“, четири мощни фара на покрива и гуми за офроуд кемперът сякаш заявява, че предпочита да се движи извън асфалтовите пътища. При това машината не е проектирана като автомобил за експедиции, а като „Sport- и Action-мобил“. Ето защо от Sunlight изпращат екип от професионални спортисти на пътешествие с кемпера, за да го изпробват подобаващо – и да привличат внимание в каналите по социалните медии. В първото Youtube-видео (вижте по-долу) обаче не се виждат много детайли от интериора.

До момента се знае, че за база е използван Fiat Ducato 4×4 с 2,3-литровия дизелов двигател Multijet, генериращ 130 к.с. Кемперът има по една плъзгаща врата от двете страни и GFK-покрив, на който можете да се качите със стълба. Посредством телескопични щанги на покрива може да се постави дори хамак. На покрива има и лебедка с въже, дълго 500 м, което според Sunlight можело да се използва за водни ски и уейкборд. Отзад има рампа, от която можете да правите скокове с планински велосипеди. От вътрешната страна на задната врата има и стойки за монтаж на велосипеди – върху които могат да се извършват и ремонти.

Отвътре има разположено надлъжно легло с площ 1,80 на 1,45 метра. Допълнително се отварят още две допълнителни места за спане с надуваеми матраци. Освен това има и душ-кабина, с която можете да си вземете душ и отвън, както и химическа тоалетна.

За съхранение на храни са предвидени два фризера. Вместо гардероби са предвидени куки, джобове и мрежи, в които да се поставя спортното оборудване. Все още не е ясно дали Sunlight Cliff 4×4 Adventure Van ще влезе в серийно производство.

Още по темата

Card image cap
GLC на ток

16
дек.
2015

Mercedes разширява гамата си от електромобили - от 2018 г. по пътищата ще се движи електрифициран GLC с името ELC

Card image cap
911 като излязло от ада

30
мар.
2016

Специалистите по фолиране на автомобили от Wrap Zone са поработили върху едно Porsche 911 GT3 RS. „Дрехите“ на Martini са покрити с голяма доза патина

Card image cap

В последния брой:

Архив >