Този E-клас T-модел е в безупречно състояние

2710
2022

В eBay за продажба е обявен добре оборудван Mercedes E 200 CGI T-модел, който изглежда е доста добре поддържан. Най-важната информация относно това комби със 184 к.с.!

Пътуващите на дълги разстояния обичат Mercedes E-клас T-модел. Защо? Защото човек се придвижва бързо с Daimler, без да харчи много гориво, разполага с всякакъв комфорт и може да натовари много багаж.

Именно такъв автомобил се предлага в момента за продажба в eBay. Става дума за Mercedes 200 CGI T-модел от серия W 212 от ноември 2010 г., със 184 к.с. от 4-цилиндров бензинов агрегат с работен обем  1798 кубически сантиметра. Цената му: 17.000 лв. Най-важната информация!

Черният E-клас е сервизиран при Mercedes до 2016 г., а по-късно в други сервизи. Пробегът му е 212.000 километра. Линията на оборудване на Mercedes е „Avantgarde“ , което включва шест въздушни възглавници плюс въздушна възглавница за коленете на водача. Задният капак се отваря електрически, а гумите са всесезонни върху алуминиеви джанти, сложени преди 1000 километра.

Според данните Mercedes е с доста сменени части през последните години: ангренажна верига, алтернатор, задни амортисьори, предни пружини и всички спирачни накладки.

По каросерията на този Benz няма следи от удари с камъчета и драскотини. Този Mercedes е регистриран и все още се използва.

Какво трябва да знаете за Mercedes E-клас W 212 преди покупката:  в доклада на TÜV проверяващите са принципно доволни от представянето на E-клас от серия W 212. Проблемите са малко на брой – чупят се пружини, прекъсват задните светлини или мигачи. Освен това понякога паркинг-спирачката не функционира съвсем добре. Това обаче се дължи на факта, че водачите на автомобили с автоматични скорости не я използват често.

Вижте предложенията за Mercedes E 200 в сайта ни:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=47&mo=1862&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2010&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин