Този Defender бие на очи

2210
2020

XXL-бодикит и ярък лак за новия Land Rover Defender

Едва появил се на пазара, Land Rover Defender вече получи тунинг. Специалистите от Lumma представиха своя бодикит за офроудъра!

Land Rover предлага възможности за индивидуализиране на новия Defender още фабрично – в зависимост от вкуса на своя купувач, офроуд-легендата се предлага с по-рустикална визия или ориентирана в посока лайфстайл. Сега тунинг-специалистите от Lumma предлагат дизайнерски пакет за Defenderь!

Широки калници за офроудъра

Това Lumma-Landy определено прави впечатление с неоновожълтия си лак. От Lumma наричат своята широка версия на Defender CLR LD и пускат офоудъра с неоновожълта каросерия. Аеродинамичният пакет включва преден спойлер, новооформена задна броня, странични прагове, допълнителен елемент за радиаторната решетка и естествено по-широки с 40 милиметра калници. за оптималния приток на въздух се грижат големи вентилационни отвори на калниците, а под тях са приютени алуминиеви джанти с размер от 19 до 23 цола. Във вътрешното пространство хората от Lumma също предлагат голям брой възможности за индивидуализиране, от персонализирани постелки през алуминиеви педали до цялостна тапицерия от кожа. Програмата за облагородяване е предназначена за топмодела Defender 5.0. засега цените не са известни.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин