Този AMG е доста екстровертен

0605
2017

Когато един Mercedes AMG S 63 Coupé напуска производствените халета, се касае за автомобил, обединяващ лукс и спорт в екстремно красива каросерия. Все пак за вас това не е достатъчно? Тогава се обърнете към тунинг фирмата Fostla, които са се погрижили купето на Benz да изглежда много по-екстровертно.

Впечатление прави фолиото в матов оранжев цвят. Прибавяме и елементите за по-широка каросерия на Prior Design, както и разбира се внушителните джанти с 15 спици. От Fostla не са правили промени по интериора. Ако обаче сте потенциален клиент и желаете някакъв вид индивидуализация, то тунинг специалистите ще се заемат със задачата.

От Fostla са се занимавали малко и с подобрението на мощността на автомобила. Серийно 5,5-литровият V8 агрегат мобилизира 585 к.с. С помощта на чиптунинг от PP-Performance сега на разположение са 740 к.с. Оборудван със серийния си двигател 2,1-тонния модел на Mercedes спринтира за 4,1 секунди до темпо 100. за съжаление не ни съобщават стойността на ускорение след тунинга. Със 155 к.с. в повече обаче моделът определено ще взема спринта до 100 км/ч за под 4 секунди.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин