Този уникален Nissan GT-R с офроуд външност се продава


20
юли
2020

С 12 см по-голям клиренс и офроуд гуми разполагащият с 600 к.с.  Nissan GT-R мутира в SUV. Сега моделът се продава!

Този Nissan GT-R уникален! С над 600 к.с., 12 см по-голям клиренс, офроуд-гуми и допълнителни светлини спортният автомобил е оборудван за всякакви случаи. Този GT-R е от нидерландския търговец на автомобили Classic Youngtimers, които имат опит с брутални офроуд-творения!

След Bentley и Lambo е ред и на GT-R

Преди Nissan GT-R нидерландците модифицираха за извън пътя едно Bentley Continental GT от първото поколение на модела, както и едно Lamborghini Gallardo с офроуд-гуми, повдигане на каросерията и други екстри. Сега хората от Classic Youngtimers са преработили основно Nissan GT-R от първото поколение. Най-доброто: тази „Godzilla 2.0“ се продава!

Особено впечатляващо е повдигането на каросерията на модела. В сравнение със серийното си окачване, сега GT-R притежава по-голям с 12 см клиренс. В комбинация с гумите за офроуд Toyo-Proxes спортният автомобил може да преодолява сериозни препятствия извън пътя. Естествено са били нужни доста модификации, за да паснат грубите гуми към каросерията: калниците например са уголемени.

Допълнителни прожектори на покрива

Този офроуд GT-R има пълноценно резервно колело на покрива – типично за един офроуд-автомобил. За целта е разработен специален багажник за покрива на спортния автомобил. Отпред в бронята са интегрирани и два допълнителни прожектора, а като допълнение GT-R е получил камуфлажно фолио.

Уникалният GT-R е обявен за продажба

Освен по външния вид, специалистите на Classic Youngtimers са поработили и по мотора. 3,8-литровият 6-цилиндров мотор е набримчен от серийните 485 к.с. на 600 к.с. Само заради XXL-гумите обаче този GT-R би трябвало да е по-бавен от своите серийни събратя. Това обаче е без значение, тъй като „Godzilla 2.0“ спокойно може да стигне там, където другите вече щяха да са оставили предните си брони. Остава въпросът за цената: с пробег от 46 500 километра търговецът иска 190 000 лв. за този GT-R: за тези пари получавате спортна кола с 600 к.с., която действително заслужава съкращението SUV – Sport Utility Vehicle. 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин