/ Този уикенд отново идва „Луда надпревара“

Този уикенд отново идва „Луда надпревара“

Най-щурото автомобилно състезание на годината се завръща този уикенд на традиционната си локация – Околовръстен път в София до Симеоновско шосе. На 5 и 6 октомври предстои новото издание на Луда надпревара, събитие с кауза „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили ще се блъскат в зрелищни и епични битки. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen. Ще видим нова битка на Ford и Opel, френските марки Renault, Citroen и Peugeot, италианските FIAT и Alfa Romeo, много японски и корейски марки, които трябва да докажат на арената на Луда надпревара репутацията си, че са здрави и надеждни. И всички се борят за голямата награда – лек автомобил. 

Между битките зрителите ще имат възможност да наблюдават атрактивно стънт шоу с мотори и UTV машини Polaris, както и чудовищен офроудър, който преминава през автомобилите. В съботния ден са битките, които определят финала в неделя, когато на арената излизат и звезди от родния шоубизнес, сред които Дидо от Д2, Наско Пенев от БТР, Иван Кристоф – Човека паяк. 

Стартът в събота и неделя е от 16:00 ч. на Околовръстен път до Симеоновско шосе.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин