Този водач на Tesla е искал да кара Lamborghini

3010
2022

Притежател на Tesla, който явно е искал да има Lamborghini? Няма друго обяснение за тази Tesla Model S с предница на Huracán. Тази преработка е видяна в Дания! Това, което се вижда е Tesla Model S с предница на Lamborghini Huracán. Не съвсем серийно изглеждащата Tesla е забелязана в Дания!

На социалната платформа reddit.com се виждат няколко снимки на черна Tesla Model S от Дания. Отзад електрическият седан изглежда съвсем обикновен с изключение на дължите спирачни апарати – предницата на Tesla е съвсем различна от серийната.

Предната броня е от Lamborghini Huracán, а при по-внимателно вглеждане се забелязва дори и отвора за емблемата на Lamborghini. Това обаче е едва началото, тъй като за перфектната визия с вид на Huracán – и за да пасне и бронята – стандартните фарове на Model S са заменени с по-малки и по-тесни.

Вероятно частите не са оригинални на Lamborghini

По всяка вероятност не се касае за оригинални части на Lamborghini, а за имитация. Това естествено се дължи и на високите цени на резервните части на италианския производител на супер-спортни автомобили. Що се касае до широчината на автомобила, то Model S (1,96 метра) и Huracán (поне 1,92 метра, но без страничните огледала) са доста близки.

По отношение на мощността двата на пръв поглед неравностойни модели също са доста идентични. Все пак зависи от версията на Tesla: в Германия Model S се предлага в момента само като вариант „Long Range“ с два електромотора или като абсолютния топмодел „Plaid“ с“три мотора“ и невероятните 1020 к.с. (750 кВт.). С него не може да се мери нито един сериен Lamborghini Huracán.

Изглежда притежателят на Model S е искал да придаде малко чар а ла Lamborghini на автомобила си и се е решил на тази преработка, която в интерес на истина та не изглежда зле.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин