Този бус за близо 300 000 лв. ще засенчи всяка S-класа

0411
2020

Този Mercedes V-класа сякаш идва от друга планета! Независимо дали са бизнес срещи, мобилен офис или глемпинг (луксозно къмпингуване) – този преоборудван Benz е идеален за всичко това. Луксозният лайнер като нов е струвал над 400 000 лева, а сега VIP бусът си търси нов собственик.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ОБЯВИ ЗА MERCEDES V 250 НА СТАРО

Ултралуксозният Mercedes V 250 се предлага за продажба от дилъра на Mercedes Gruma Automobile в германския град Дьобелн. Тази V-класа очевидно се различава от стандартните си събратя по отношение на външния вид. В допълнение към бодикита, включващ четири квадратни ауспухови тръби в стил AMG, Benz-ът е „обут“ с черни джанти с много спици, които неслучайно напомнят на AMG джанти. Въпреки това в интериора ще се наслаждавате на върхов лукс. Отдалеч си личи, че при тунинга не са пестени нито труд, нито средства. V 250 има четири отделни седалки, като двете по посоката на движение (на които можете да си легнете) идват от S-класата, а другите два разполагат с електрическо регулиране като при лимузината. В допълнение, от Gruma Exklusiv са модифицирали черния кожен интериор с червени шевове с шарка във формата на диамант и с червени колани.

Лукс докъдето ви стига погледът: тази V-класа разполагат с какви ли не екстри.

PS4, кафе машина и куп други екстри

Всички прозорци могат да бъдат затъмнени със завеси за максимално уединение. Има и електрически сгъваеми работни масички за работа – идеални за мобилния офис. Но тази V-класа предлага и забавление: пасажерите могат да играят на Playstation 4 на 32-инчов телевизор, докато пътуват. Специалната High-end озвучителна система създава правилната атмосфера. Но това не е всичко, защото освен хладилник и сейф, тази V-класа има и странни oпции като поставка за чадъри, кафемашина Nespresso и карбонова кутия за пури на борда.

All black: V 250 изглежда наистина респектиращо.

За база на тунинг проекта е използван Mercedes V 250 4Matic – дизел със 190 к.с. и задвижване на всички колела, който от завода е оборудван с екстри като електрически плъзгащи се врати, асистент за паркиране, включващ 360-градусова камера, Comand Online, Distronic и др. Автомобилът е регистриран за първи път през март 2019 г., така че е на около година и половина и е изминал само 8500 километра. Очевидно тази V-класа е създаден по-скоро за изложения, а не за изминаване на порядъчен пробег. Цената на буса като нов с всички подобрения е била над 400 000 лв. Сега дилърът на „звездата“ Gruma-Automobile иска 143 000 евро (ок. 280 000 лева) за луксозната V-класа. Трябва да отбележим, че преди няколко седмици обявената цена беше 179 900 евро.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин