Това GLE Coupe се прави на Maybach!


8
февр.
2021

Hofele е известна по-скоро като компания, която прави автомобилите по-благородни, а не просто ги тунингова. В тази посока е насочен и последният й проект на базата на Mercedes-AMG 53 GLE Coupé, който след преработката е наречен HGLE. С много хром и още повече кожа SUV-купето изглежда значително по-фино от серийната модификация. Основно от Hofele са се съсредоточили върху интериора. Моделът от снимките е решен в комбинация от червена и черна кожа и разполага с облечен в черна алкантара таван.

Кожа и алкантара в червено и черно е само една от много възможни комбинации.

Много детайли правят тунингования GLE силно индивидуализиран

Червени двойни шевове създават контраст. При оформлението на кокпита на клиентите ще им бъде доста трудно да избират: по отношение на възможните цветове на кожа, алкантара, шевове и декорации на практика няма невъзможни неща. Симпатични детайли са шарките на кожата, както и новите лостчета за заключване на вратите с буквата H на Hofele, която можете да откриете и от метал върху седалките.

Боята в 2 цвята изглежда бларогодно. 24-цоловите джанти малко напомнят на американския стил Donk.

2-цветна каросерия като при Maybach

По екстериора впечатление правят нови брони, променена радиаторна решетка, както и множество хромирани декорации. Типично за Hofele е 2-цветното боядисване, което неслучайно напомня на Maybach. Гамата от джанти в размер между 22 и 24 цола е много голяма. Под капака остава битурбо двигателят с работен обем 3 л и 435 к.с./520 Нм. Цените на съответните тунинг компоненти могат да бъдат получени само при индивидуално запитване.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин