Това E30 се стартира чрез USB-флашка


28
дек.
2019

6-литров V8 двигател, спирачки на Porsche, бодикит, карбонов покрив и много други: това BMW E30 е сериозна преработка и се стартира чрез USB-флашка!

От рендер към истински! Навремето това BMW E30 е било компютърна рисунка, преди да стане реалност и да бъде показано на SEMA 2019. Характеристиките: 6,0-литров V8 двигател, спирачки на Porsche, -карбонов покрив и странен „ключ“ за автомобила!

6,0-литров V8 мотор вместо 4-цилиндров

Ключовете за автомобили и бутоните за стартиране остават в миналото! Вместо това, това BMW се стартира с USB-флашка. Момчетата от тунинг-фирмата „Rebellion Forge Racing“ са автори на проекта. Вместо 4-цилиндров агрегат в E30 работи LS-V8 агрегат с работен обем от 6 литра. От RFR не дават точно информация за мощността. На външен вид зеленото BMW определено привлича погледите с бодикита си в стил DTM. Той е дело на Saleem и включва елементи за предните и задните калници, както и за праговете. Добрата новина за всички водачи на E30: състоящият се от няколко части бодикит Stage 1 ще се предлага в бъдеще серийно под името „Live to Offend“, накратко LTO. XXL-предният сплитер и бруталният дифузьор с разположените в средата ауспухови тръби са дело на  RFR. Покривът пък е от карбон, пригоден точно за модела E30.

Джантите с централен болт са специална изработка

18-цоловите джанти с централен болт са специална изработка и подхождат перфектно на външния вид на BMW. Зад джантите има спирачни апарати на Porsche, а E30 не е шоуавтомобил, а такъв, който ще се използва на пистата. Това обяснява и празния интериор, който в по-голямата си част е покрив с алкантара в черен цвят. Седалките са тип корито, а във вътрешното пространство има пластмасови стъкла, клетка срещу преобръщане, пожарогасител и дигитални уреди  Haltech.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >