Това Audi RS Q8 е по-мощно от Lamborghini Urus

2607
2020

Тунинг-специалистите от Lumma са оборудвали Audi RS Q8 със струващ 76 000 лв. бодикит и са увеличили мощността на модела на  705 к.с. и 910 Нм. Така SUV-ът става по-мощен от Urus!

Без значение, колко мощна е базата: Lumma винаги иска повече. Сега тунинг-специалистите от Южна Германия са се заели с разполагащото с 600 к.с. Audi RS Q8. Освен доста прилично увеличение на мощността, се предлага и впечатляващ бодикит!

Lumma са оборудвали внушителното SUV-Coupe със спойлери отпред и отзад, дифузьор и крило на покрива, допълнителни елементи на калниците и вратите от карбон. Така това Audi се превръща в „магнит за погледите“. Освен това с модула за увеличение на мощността и спортната ауспухова уредба с четири крайни тръби хората от Lumma са вдигнали мощността със 105 до 705 к.с. Максималният въртящ момент също е увеличен на 910 Нм – тук плюсът е от 110 Нм. По този начин динамичните характеристики на модела ще бъдат значително подобрени. Серийната версия спринтира за 3,8 секунди до темпо 100 км/ч.

Джантите на модела също са нови – 23-цолови, които могат да бъдат лакирани в цвят по избор на клиента. Внушителната визия се подсилва и от увеличената следа на автомобила. Вътрешното пространство също може да бъде облагородено с кожа, дърво и карбон по желание на клиента. Засега от Lumma не споменават конкретни цени, като пакетът за каросерията заедно с джантите струва 76 000 лв. – без ДДС.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин