Това AMG-Coupé на Йозил се продава


27
май
2019

В германската провинция Долна Саксония за продажба е обявен един специален автомобил: Nord Automobile продава Mercedes-AMG S 63 Coupé с много конски сили и малък пробег. Преди това автомобилът е бил собственост на Месут Йозил!

Почитатели на футболната звезда Месут Йозил и луксозните модели на  Mercedes Benz сега имат шанса да се сдобият с един много особен автомобил: една автокъща от Долна Саксония продава Mercedes-AMG S 63 Coupé втора ръка. Първият собственик е бивият национален състезател на Германия и играч на Арсенал Лондон Месут Йозил. 240 000 лв. искат от автокъщата за тунингованото в Афалтербах луксозно Coupé – за тригодишен автомобил на известна личност с 585 к.с. и само 28 000 километра една справедлива цена. Освен това не е пестил за екстри – AMG пращи от луксозно оборудване: панорамен покрив, Head-up дисплей, активен асистент за паркиране и аудиосистема Burmester.

AUTO BILD видя документите на автомобила: автомобилът на Йозил S 63 е регистриран през май 2016 в Дюселдорф с регистрационен номер „D–MO 118“. След това е имало още един притежтел, но неговите данни няма да бъдат споменати. За последен път колата се появява на Instagram профила на Йозил на 11-ти септември 2017 г., като преди това често е част от постовете на футболиста. Играчът на Арсенал често пуска снимки от екстравагантното вътрешно пространство на луксозната спортна лимузина.  Новият притежател на AMG модела ще продължи да седи върху червената кожена тапицерия и ще може да вдига до 300 км/ч. Под капака работи 5,5-литров V8-битурбо агрегат, а максималният въртящ момент е 900 Нм. Трансмисията е 7-степенна AMG-Speedshift, а задвижването – двойно 4-Matic. Разходът естествено надвишава 10 литра на 100 километра, но при такава цена това не би трябвало да е проблем за бъдещия собственик.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >