Това A4 поема по различни пътища

Новото Audi A4 allroad не само изглежда солидно, но е и такова. AUTO BILD се убеди в това в Детройт.

1101
2016

За щастие на света все още има истински модели – докато по улиците все повече виждаме кросоувъри, Audi A4 allroad е запазил своята автентичност. Сребристата защита на пода на автомобила и черните предпазни лайстни на калниците изглеждат повече от солидни.

Офроуд визията е включена в базовата цена модела, като същото важи и за електрическия заден капак, автоматичната щора на багажника и хромираните прагове с надпис „allroad“. В кокпита личи, че хората от Инголщадт са се постарали при качеството на изработка и материалите – усещането е за топниво.

Клиренсът allroad е 34 мм по-голям в сравнение с този на Audi A4 Avant. Така е подобрено не само качването, но и офроуд поведението.  allroad не отстъпва на някои SUV-ове извън нормалните пътища. Максималната вместимост на багажника на модела е 1510 л, а за първи път Audi предлага A4 allroad и с адаптивни амортисьори. Те се настройват чрез превключвателя drive select от кокпита. Самият модел е по-лек с 90 кг – компоненти като окачване и заден капак са от алуминий. Ще се предлага от лятото на 2016 г. с 2,0-литрови и 3,0-литрови турбомотори.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин