Нашите съвети » Това приложение за пътна помощ е гениално!

Това приложение за пътна помощ е гениално!

0509
2022

VOZZi свързва доставчиците на пътна помощ с потребителите, които имат нужда от нея

Освен в прекрасните месни специалитети, нашите западни съседи ги бива и в иновативните приложения за мобилност. VOZZi е стартъп от съседна Сърбия, създаден да промени из основи индустрия на повече от 100 години. Нейният продукт е мобилно приложение с гео-локация, донякъде близко като логика до Uber, което в максимална степен улеснява повикването на пътна помощ, когато аварирате на пътя.

Пакетите на VOZZi осигуряват набор от безплатни услуги за помощ на пътя (ремонт, транспортиране, настаняване в хотел и др.) само с няколко клика в приложението

Интелигентната програмка за вашия телефон автоматично локализира мястото, от което автомобилът ви трябва да бъде репатриран, като използва алгоритми за намиране на най-близката и адекватна помощ на пътя. От екрана на смартфона следите движението на пътната помощ по маршрута към вас и разбирате след колко време вашето МПС ще бъде репатрирано.

В партньорската мрежа на VOZZi работят около 3000 професионалисти

Освен това, когато става въпрос за губене на време, забравете за попълване на документи. Пакетите за пътна помощ на VOZZi са персонализирани и се купуват само с няколко клика в приложението, за разлика от членството в националните автомобилни клубове на всяка страна, при които се налага да отидете физически в съответните търговски обекти. Най-евтиният вариант да ползвате VOZZi е базовият пакет на стойност 60 лв., валиден само в рамките на България. В него са включени бързи ремонти (напр. на гуми, подаване на ток), транспортиране на автомобила в рамките на 40 км, хотел до 48 часа и др. Най-продаваният пакет обаче е вторият, за 168 лева, който покрива Европа и надгражда базовия. „Върхът на сладоледа“ е топпакетът VOZZi Europe MAX, който, наред с други предимства, покрива първите 400 евро от всеки ремонт и дава възможност за транспортиране на автомобила ви до посочен адрес в България без ограничение в пробега дори ако закъсате в Анкара например. На практика транспортиране без ограничение в километрите до посочен адрес предлагат и пакетите VOZZi BG (само в рамките на България) и VOZZi Europe (само за територията на Европа без азиатската част на Турция). С други думи, с пакета Europe дори да закъсате в Солун или Белград, екип на пътна помощ ще върне автомобила ви в София – без да плащате допълнително. Но ако искате да пътувате безгрижно и в азиатската част на Турция (без островите), трябва да изберете Europe MAX.

Съществен плюс е, че пакетите се причисляват към лице, а не към конкретен автомобил, и покриват не само притежателя на съответния пакет за помощ на пътя, но и неговите спътници в колата.

Атанас Ангелов, Управляващ директор на VOZZi за България и Румъния


Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ