Новини » Това е новото при DS 3!

Това е новото при DS 3!

2609
2022

Нови лакове, по-модерна инфотейнмънт система, по-малък брой дизелови варианти: при новото поколение на DS 3 има някои промени

DS промениха някои неща при DS 3: както и при по-големия модел DS 7 при DS 3 Crossback също отпада последната част от името. В бъдеще моделът ще се предлага с двигатели с вътрешно горене и с електрическо задвижване. От сега нататък дизеловите версии ще бъдат съкратени: BlueHDi 110 отпада, остава само Blue HDi 130.

Независимо от задвижването DS внася някои фини детайли с новото DS 3. Започваме с това, че досегашното топниво на оборудване „Rivoli“ е заменено от „Opera“. Базовият модел също получава ново име: „Bastille“ – а не „Montmartre“.

По-голяма мощност за изцяло електрическия DS 3 E-Tense

Специално за електрическия вариант – DS 3 E-Tense – има повишение на мощността: досегашните 100 кВт. (136 к.с.) стават 115 кВт. (156 к.с.). Пробегът по WLTP е максимум 400 километра.

DS са направили някои подобрения и във вътрешното пространство и по техниката. DS 3 вече е с Over-the-Air-ъпдейти, DS-Iris-инфотейнмънт системата с централен 10,3-инчов дисплей също присъства в автомобила. Напълно автоматичната климатична инсталация и сгъваемите странични огледала са серийни.

Оригинален дизайн с игра на цветовете

За по-голяма индивидуалност служат новите дизайни на джантите (размерите са едни и същи); освен това се предлагат нови цветове за каросерията „дива червено“ и „копринено-сиво“, както и цветът за покрива „каратово-сиво“. Засега от DS не са дали информация относно новите цени.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин