Корпоративни новини » „ТМ Ауто“ oтговаря на засиленото търсене на употребявани автомобили с нов център

„ТМ Ауто“ oтговаря на засиленото търсене на употребявани автомобили с нов център

2009
2021

Оторизираният представител на Toyota в София „ТМ Ауто“ откри напълно нов център за сертифицирани употребявани автомобили Toyota Approved Used. Разположенa на обща площ от 2000 кв. м, локацията разполага с капацитет от над 80 автомобила в непосредствена близост до утвърдения търговско-сервизен комплекс на „ТМ Ауто Изток“ на бул. „Цариградско шосе“ 163.

Вайос Доцикас, Изпълнителен директор на „Тойота Балканс“, официален вносител на марките Toyota и Lexus за България, каза: „През последната година – във времена на турбуленция и, едновременно, несигурност и възможности, успяхме да разширим нашия бизнес, като добавим тази ключова локация. Успяхме да останем фокусирани и да увеличим присъствието си, реагирайки на нуждите на пазара за повече употребявани автомобили. Мотивирани още повече от безпрецедентните условия в глобален мащаб, днес имаме възможността да позиционираме силно Toyota като компания, която е ориентирана към клиентите си и техните основни нужди за автомобилно разнообразие. Ние сме добри не само в продажбата на нови автомобили, но също така и в поддържането на устойчив и разнообразен подход, предоставяйки решения за мобилност за всяко клиентско изживяване и нужди“.

Центърът Toyota Approved Used е част от едноименната международна сцертификационна програмата на Toyota за проверени употребявани автомобили, която има за цел да улесни клиентите в търсенето на автомобили втора ръка, като им предоставя гаранция от Toyota от минимум 1 година за модели на марките Toyota и Lexus и до 6 месеца за всички останали марки. Всички предлагани автомобили по програмата са с извършени технически проверки по 145 точки, което ги сертифицира по глобалните стандарти на Toyota и носи допълнително спокойствие и прозрачност за клиентите за състоянието на желания от тях автомобил. Предлаганите превозни средства също така се ползват от възможността за активиране на удължена гаранция и една година безплатна пътна помощ на територията на България. За да бъдат клиентите максимално улеснени, програмата Toyota Approved Used дава възможността за гъвкави финансови и застрахователни решения при закупуване на предлаганите автомобили, като част от дългосрочната политика на Toyota за решения, ориентирани към нуждите на своите клиенти и партньори.

Още по темата

ƒ