Технологията, която пази гумите от дупките

1804
2018

Пролетта отново е тук, а с нея се завърна и желанието за пътешествия. SUV моделите бързо се превръщат в предпочитания избор за търсачите на приключения, градските шофьори и любителите на занимания на открито. Комбинацията от тежко превозно средство и суров терен или неравни и осеяни с дупки градски улици повишава очакванията към гумите да осигурят безопасно и безгрижно шофиране във всякакви условия. За да отговори на това очакване, Nokian Tyres въведе технологията Aramid Sidewall, която използва изключително силните арамидни влакна в страниците на гумата, което ги прави почти неразрушими. Технологията се използва, за да предпазва всички премиум модели за SUV на Nokian Tyres, а тази година разширява употребата й, за да бъде прилагана и при гумите за лекотоварни aвтомобили и кемпери.

Благодарение на технологията Aramid Sidewall летните гуми на Nokian за SUV и ванове имат максимална здравина, висока сигурност и изключителна издръжливост. Арамидните влакна, които използваме, заздравяват страницата на гумата, позволявайки ѝ по-добре да понася удари, разрези от камъни, дупки или високи бордюри, които иначе лесно биха спукали гумата. Същият материал се използва в авио-космическата и отбранителна индустрия,“ казва Мартин Дражик, продуктов мениджър на Nokian Tyres.

SUV гумите на Nokian се характеризират със своята издръжливост и способност да осигуряват защита във всички ситуации, но понякога животът е непредсказуем. Гаранцията за арамида На Nokian Tyres покрива повреди върху страницата на гумата възникнали при нормална експлоатация. Клиентите могат да получат нови, подходящи гуми без доплащане, от всички оторизирани търговци предлагащи продукти на Nokian Tyres.

Nokian Tyres също така дава обещание за удовлетвореност. Ако купувач, по каквато и да е причина, не е удовлетворен от своите нови гуми Nokian Tyres, той може да ги замени в срок от 14 дни за друг комплект. Обещанието за удовлетвореност от Nokian Tyres се предлага при избрани дилъри.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин