Технологията, която пази гумите от дупките


18
апр.
2018

Пролетта отново е тук, а с нея се завърна и желанието за пътешествия. SUV моделите бързо се превръщат в предпочитания избор за търсачите на приключения, градските шофьори и любителите на занимания на открито. Комбинацията от тежко превозно средство и суров терен или неравни и осеяни с дупки градски улици повишава очакванията към гумите да осигурят безопасно и безгрижно шофиране във всякакви условия. За да отговори на това очакване, Nokian Tyres въведе технологията Aramid Sidewall, която използва изключително силните арамидни влакна в страниците на гумата, което ги прави почти неразрушими. Технологията се използва, за да предпазва всички премиум модели за SUV на Nokian Tyres, а тази година разширява употребата й, за да бъде прилагана и при гумите за лекотоварни aвтомобили и кемпери.

Благодарение на технологията Aramid Sidewall летните гуми на Nokian за SUV и ванове имат максимална здравина, висока сигурност и изключителна издръжливост. Арамидните влакна, които използваме, заздравяват страницата на гумата, позволявайки ѝ по-добре да понася удари, разрези от камъни, дупки или високи бордюри, които иначе лесно биха спукали гумата. Същият материал се използва в авио-космическата и отбранителна индустрия,“ казва Мартин Дражик, продуктов мениджър на Nokian Tyres.

SUV гумите на Nokian се характеризират със своята издръжливост и способност да осигуряват защита във всички ситуации, но понякога животът е непредсказуем. Гаранцията за арамида На Nokian Tyres покрива повреди върху страницата на гумата възникнали при нормална експлоатация. Клиентите могат да получат нови, подходящи гуми без доплащане, от всички оторизирани търговци предлагащи продукти на Nokian Tyres.

Nokian Tyres също така дава обещание за удовлетвореност. Ако купувач, по каквато и да е причина, не е удовлетворен от своите нови гуми Nokian Tyres, той може да ги замени в срок от 14 дни за друг комплект. Обещанието за удовлетвореност от Nokian Tyres се предлага при избрани дилъри.

Още по темата

Card image cap
Opel на път към високоавтоматизирано управление

19
май
2017

Германският изследователски проектKo-HAF представи междинните резултати от дейността си

Card image cap
М3 Е36 на 46 хил. км на цената на нова „тройка“

10
авг.
2017

И отвън, и отвътре колата изглежда като току-що излязла от шоурума

Card image cap
Ferrari губи правата над името Testarossa

3
авг.
2017

Съд в Дюселдорф даде правата над името на култовия модел на германски производител на играчки

Card image cap
Цял сезон „Луда надпревара“ за автомобилни гладиатори

11
апр.
2017

200 лева ще струва участието в „Луда надпревара“ с предоставен от организаторите обезопасен автомобил – вашата задача е само да останете в движение...

Card image cap

В последния брой:

Архив >