Техническите обучения на SCHAEFFLER вече и онлайн!

0607
2020

Schaeffler Automotive Aftermarket вече седма година представя на българския пазар техническа и продуктова информация за цялото си портфолио. През годините, различните модули на обучение даваха възможност на механици, автосервизни експерти и търговци на резервни части да научат повече както за вече утвърдени на пазара технологии, така и за последните нововъведения в автомобилния свят. Техническите обучения са фокусирани върху технологиите свързани с трансмисии, двигатели и шаси при леки, лекотоварни и товарни автомобили. Информацията предоставена от най-големия доставчик на компоненти за първоначално вграждане при трансмисиите – LuK, обединява ноу-хау за двумасови маховици (DMF), саморегулиращи се съединители (SAC) и хидравлични изключващи системи (CSC). Техническите обучения свързани с двигателните системи от INA, са представени от темите за ангренажно ремъчно и верижно задвижване, аксесоарно задвижване, водни помпи и хидравлични елементи за газоразпределителни системи. Като допълнение на програмата от технически семинари, Schaeffler, чрез своята марка FAG, дава възможност за обогатяване познанията при различните типове колесни лагери и най-съвременните системи за окачване и кормилна уредба.

Всяка година, Schaeffler провежда над 55 технически обучения из цялата страна, като често общият брой на участниците надвишава 1500. Семинарите представени на българския пазар са идентични с тези, които се провеждат както в Германия, така и по целия свят. Независимо дали са част от безплатните или от тясно специализираните платени обучения за трансмисии със сухи и мокри двойни съединители, информацията винаги е представена на български език. При техническите курсове за трансмисии с двоен съединител, автомеханиците имат възможност да осъществят практически ремонт с предоставеното им учебно оборудване, като след успешно преминаване на курса, всеки един от тях получава индивидуален сертификат от производителя за първоначално вграждане на съответната технология.

Цялата полезна информация за всички афтърмаркет специалисти вече може да намерите в интернет под формата на онлайн обучения, излъчвани на живо. Взимайки участие във всяко едно от тези обучения, вие ще научите повече за различните технологии, специалните инструменти, необходими за работа с тях, диагностика на неизправностите и как да се справите с комплицирани ситуации в ежедневната работа. Всички онлайн обучения са безплатни, не изискват предварителна регистрация и дават възможност за задаване на въпроси по сътветната тема.

Предстоящите интернет обучения под марката RepXpert стартират съвсем скоро:

16.07.2020 – LuK двумасови маховици

29.07.2020 – LuK саморегулиращи се съединители (SAC)

03.09.2020 – FAG окачване и кормилна уредба

17.09.2020 –  FAG колесни лагери и задвижващи полувалове

Заинтересовани ли сте?! Повече информация и линк към обучението може да откриете тук.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин