Техника от суперавтомобили за F-150


8
ян.
2020

Ford възнамерява да патентова техника за четири завиващи колела – при това за пикапа F-150. Техниката се използва за суперавтомобили!

В бъдеще във Ford F-150 може би ще се използва техника от супер-автомобили. През декември 2019 г. производителят подаде заявление за патент, който описва техника за четири завиващи колела за пикапа. На подобна техника залагат суперавтомобили като Lamborghini Aventador SVJ, Huracan Evo или Bugatti Chiron. 

Четирите завиващи колела биха донесли и доста предимства за F-150. По нормални пътища техниката би осигурила по-добра обратна връзка за водача и по-голяма стабилност в завоите, като освен това ще подобри управляемостта върху тежки терени. Също така има и още един положителен ефект: с четири завиващи колела значително ще бъде редуциран диаметърът на завой. Когато евентуално ще се появи  техниката за четири завиващи колела за американския пикап Ford F-150 засега не се съобщава.

Още по темата

Card image cap
Seat Ibiza на Христовата възраст (ВИДЕО)

27
ян.
2017

Тази година ще дебютира петото поколение на испанския модел

Card image cap
RS – най-мощната серийна версия на Octavia

9
мар.
2017

След фейслифта Skoda пусна нова топверсия на Octavia - RS 245. AUTO BILD разгледа подробно автомобила.

Card image cap
Tesla става масов производител

6
ян.
2016

През 2015 г. за първи път Tesla са продали над 50 000 автомобила

Card image cap
Jaguar F-Type SVR атакува!

16
юни
2016

С F-Type SVR Jaguar напада конкурентите си от най-висок клас. Но по отношение на поведението на пътя има още какво да се желае. Първите ни впечатления!

Card image cap

В последния брой:

Архив >