Тест на Renault Twingo GT: Лудият мъник

Дължината му е почти 3,60 метра, но в задницата има цели 110 к.с. - тест на мощното Renault Twingo GT


16
юни
2017

Погледнете този цвят! Ярко-оранжево, което е сигнал, че този автомобил е съвсем специален. Renault Twingo GT  е с разположен в задната си част 0,9-литров турбомотор със 100 к.с. Двигателят превръща малкия „французин“ в гневно „джудже“ – само да завъртите на ключа на запалването.

Промененото управление на двигателя, 110-те конски сили и въртящият момент от 170 Нм, както и теглото на автомобила под 1 тон, дават възможност на Twingo да се превърне в истински спортист. Бълхата се придвижва с лекота, развърта радостно до 6000 оборота и се стрелка бързо в трафика. Като цяло най-малкият представител на семейството GT доставя удоволствие както и по-големите модели на Renault. При движение по междуградски път със завои благодарение на задното задвижване ще се наслаждавате с „лудия мъник“, а на  управлението му липсва една идея по-добра прецизност. Гаранцията за добро настроение Twingo струва около 30 000 лв.

Толкова малък автомобил и толкова сериозна мощност – дали това е добра комбинация? Да! Но Renault може и много по-добре. Бързият „французин“ със своите 110 к.с. е истинска машина за удоволствие, която няма да ви накара да съжалявате. Искаме този мъник още по-мощен!

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин