Тест-драйв на камиони


18
май
2017

Най-мащабният тест-драйв за професионалисти и любители предстои на летище „Лесново“ от 1-ви до 3-ти юни 2017. От 10.00 до 17.45 ч. всеки, които иска да се убеди във възможностите на тежки машини, някой от които с мощност над 500 „коня“, просто не трябва да е употребил алкохол или наркотици. Разбира се, трябва да има съответния документ за правоспособност и, след като попълни декларация, към него ще се присъедини специален служител на фирмата, чиято марка е избрал.

На всеки щанд ще бъде изложена информация за възможностите на тежкотоварните автомобили, които са събрали мощта и силата на TRUCK EXPO 2017. Така всички, които са се осмелили, ще могат да изберат машината, която ги интересува. TRUCK EXPO 2017 се провежда на 20 км от София и е единственото място в България, което предоставя уникалната възможност лично да тествате най-мощните двигатели, пребивавали на територията на страната.

Още по темата

Card image cap
Volvo пуска на пазара електрически камиони

23
ян.
2018

Без шум и вредни емисии товарните автомобили могат да поемат дистрибуцията в градовете късно вечер и през нощта

Card image cap
Електрическа тяга за CLS

20
ное.
2017

През лятото на 2018 г. Mercedes ще пусне на пазара третото поколение на CLS с мощна хибридна техника

Card image cap
Представяме ви новия Seat Leon

21
окт.
2016

Seat Leon получи фейслифт още преди VW Golf. Визията остава почти непроменена – но техниката е значително обновена. Всички данни за фейслифта на Seat Leon!

Card image cap
Кой иска GT-то на Джеръми Кларксън?

30
авг.
2017

Ford GT на звездата от Grand Tour е обявено за продан – на съвсем разумна (за богат колекционер) цена

Card image cap

В последния брой:

Архив >