Тестват новата S-класа в София (ВИДЕО)

0111
2019

Новата s – класа вече е тук :D

Публикувахте от Yordan Hristov в Петък, 1 ноември 2019 г.

Инженери тестват следващото поколение на Mercedes S-клас в София, стана ясно от видео на потребител, качено в групата „Забелязано в София“. Автомобилът вероятно е в България за изпитания на системите в кокпита на някоя от компаниите поддоставчици на Daimler у нас (може би, Visteon). Припомняме, че друг маскиран прототип, на последната А-класа, също беше забелязан с камуфлаж в София малко преди пускането на модела на пазара.

Новото поколение на Mercedes S-класа ще дебютира през следващата година. На корейския канал 3D NORI в Youtube се появи видео, което се опитва да „разбули“ бъдещия модел, като използва рендери, направени на базата на снимки на прототипи. Вероятно предната част действително е близка до тази на реалния модел. Надали обаче дръжките на вратите ще бъдат издадени – при W223 те трябва да са „потъващи“ с цел по-добра аеродинамика.

Флагманът от Щутгарт трябва да има нова инфоразвлекателна система с още по-голям дисплей, който ще заема цялото място между централната конзола и арматурното табло. Иначе от Mercedes готвят още нови асистенти за безопасност, както и функция за автономно управление. Тя ще позволи на водача да вдига ръцете си от волана за максимум 10 секунди.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин