Тези употребявани създават проблеми: Alfa MiTo

0509
2020

Peugeot 207, Citroën C2 или Alfa MiTo като употребявани? По-добре недейте: с тези модели ще сте абонирани за проблеми в TÜV!

Обмисляте дълго, а след това започвате да търсите, да сравнявате цените: накрая тествате автомобила и го купувате! Разбира се, всеки клиент иска да се радва възможно по-дълго време на своята употребявана придобивка. И се надява, че макар да не е нов, автомобилът няма да създава ядове. Съществуват обаче модели, с които проблемите при TÜV са направо програмирани! 

До 2018 г. Alfa Romeo имаше в моделната си гама малкият автомобил  MiTo. Със стилен и шикозен дизайн на достъпни цени „италианецът“, чието име е комбинация от два града (Милано) и (Торино), е първият малък автомобил на марката. Ако си го купите на старо, трябва да обърнете внимание на редицата слаби места.

В списъка с проблеми ще намерите износени тампони на макферсоните, чупещи се пружини, скъсани маншони на полуоските, износени спирачни дискове и доста често – теч на масло.

Вижте предложенията за Alfa MiTo в търсачката на AUTO BILD:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=6&mo=19161&price_min=-1&price_max=-1&year_min=-1&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин