Тези автомобили бихме си взели от Щатите: Chevrolet Silverado HD

2404
2019

Не всички автомобили от New York Auto Show ще пристигнат в Европа – жалко, тъй като редакторите на AUTO BILD биха си тръгнали веднага с някои модели!

Автомобил-мечта на Борис Пирлиц: Chevrolet Silverado HD.“Обожавам пикапите! Още от детска възраст. Знам, че са неразумни, смърдят, харчат ужасно много – положителният принос към дебата за вредните емисии и фините прахови частици изглежда по различен начин. Но пикапите са невероятно практични, мощни, пригодени за извън пътя и мускулести. Който има бензин в кръвта си, трябва да обича този автомобилен клас. Тук в Ню Йорк бе показан Chevrolet Silverado HD. Пода капака му работи или турбодизелов, или бензинов мотор с работен обем 6,6 литра и 8 цилиндъра. Бих взел бензиновия, тъй като той разполага с 451 к.с. – с 45 к.с. повече от дизеловия.

Това чудовище може да тегли 16 тона! Така на път за Германия ще си натоваря оборудването за риболов, двете канута, палатка за четирима и цялото семейство – приключението по време на отпуската може да започне.“

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин