Така Toyota C-HR става още по-впечатляваща


31
окт.
2019

Toyota C-HR е със странен външен вид, който привлича погледите. С екстравагантните бодикитове на Modellista „японецът“ става още по-впечатляващ!

Toyota CH-R несъмнено върви по стъпките на Nissan-Juke и притежава доста екстравагантен стил. Това обаче се харесва на клиентите – доказват го продажбите: близо 14 000 автомобила е продала Toyota в Германия през изминалата година. В средата на 2019 г. японците  представиха преработената версия на модела, а тунинг-специалистите също не са бездействали: Modellista представи два бодикита „Boost Impulse“ и „Ice Package“ за освежения CH-R.

Ако искате да приковете погледите, то определено трябва да се насочите към „Boost Impulse“ пакета на японските тунинг-специалисти. С по-широко отворената си решетка, ниско разположения преден спойлер, характерните странични прагове и широки калници, както и с 19-цоловите си джанти кросоувърът определено прави впечатление. Хората от Modellista са променили и задницата, която също е доста впечатляваща. Малко по-елегантен, но не по-малко уникален е пакетът „Ice Package“ . Между другото, ако не можете да изберете определен пакет, може да си поръчате отделно елементите и да направите своя C-HR още по-индивидуален и различен. 

Още по темата

Card image cap
Тунинг на втора степен: GAD „напомпа“ Brabus C-клас до 907 „коня“

14
сеп.
2017

В германската тунинг фирма GAD не се шегуват: момчетата смело „пипват“ преработена от Brabus C-класа и я правят още по-брутална

Card image cap
RaceChip Mercedes-AMG C 43 T-модел: мощен като мечка

4
авг.
2017

Чиптунингът посредством допълнителен модул в моторния отсек се прави много бързо. Но дали е добро решение? За да отговорим на този въпрос, изпробвахме AMG C 43 T с RaceChip Ultimate

Card image cap
Techart готви „наточени“ Panamera, 718 и 911

20
февр.
2017

В Женева специалистите по тунинг на моделите от Цуфенхаузен ще покажат шест автомобила

Card image cap

В последния брой:

Архив >