Така ще изглежда новият Juke

1507
2019

Новият Nissan Juke ще се появи на пазара още през 2019 г. – вероятно и като хибрид. AUTO BILD ще ви даде информация!

Nissan пусна тийзър на второто поколение на Nissan Juke – на него се вижда предната лява част наSUV-а. От снимката се вижда една част V-образната радиаторна решетка, фар и фар за мъгла. Дневните светлини са разделени на по две части. В горната си част те са изпълнени като тясна ивица, а в долната – като звезда.  От този тийзър става ясно, че Juke ще запази своя различен външен вид. тийзърът бе показан заедно с информация относно датата на презентация на SUV-а. На 3-ти септември 2019 г. Juke ще бъде показан на световната общественост.

AUTO BILD вече засече маскиран прототип на Nissan Juke. От снимките личи, че предницата на автомобила вероятно ще бъде ориентирана по тази на Qashqai: фаровете вече са разположени доста по-надолу и сякаш се сливат с решетката. Други елементи като дръжки на задните врати в задните колони, широките калници и скосената линия на покрива ще бъдат запазени.

Новият Nissan Juke ще бъде електрифициран

Nissan ще използва новата модулна платформа CMF-B за SUV-а. На нея е базирано и петото поколение на Renault Clio, което е готово за електрифициране. Juke също няма да бъде задвижван само от двигатели с вътрешно горене. Вероятно ще има поне хибридна версия, като е възможен дори и напълно електрически вариант. Освен новите 1,0-литрови, 3-цилиндрови бензинови мотори на разположение ще са и 1,5-литров дизелов, както и топмоторизацията в лицето на  1,6-литров турбобензинов двигател със 190 к.с. По-меки пластмаси, повече възможности за индивидуализиране и актуалната инфотейнмънт система също ще бъдат част от оборудването на интериора на новия Juke. Пасажерите на задната седалка ще разполагат с повече място за краката – благодарение на по-дългото междуосие.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин