Така Серия 3 става още по-наточена


5
юли
2019

BMW предлага за новото BMW Серия 3 Touring „M Performance Parts“. Така комбито става още по-спортно.

Едва показана, Серия 3 Touring, вече получава от BMW „M Performance Parts“. С пакета за външния вид, хората от Мюнхен направиха своето спортно комби още по-наточено!

За външния вид на Серия 3 се предлагат доста опции. Конкретно за Touring има карбонов спойлер на предната броня, M-странични огледала с карбонови капаци, осветена радиаторна решетка, заден дифузьор (по избор в черно или карбон), спойлер за покрива, полиране на страничните прагове и специални 18-цолови джанти. По желание за BMW Серия 3 Touring се предлага спирачна уредба M-Performance с червени спирачни апарати.

Вътрешно пространство с карбонови декорации

Интериорът на Серия 3 Touring също може да се индивидуализира спортно. Воланът може да бъде тапициран с алкантара и е с маркировка 12 часа. Освен това блендата на волана и лостчетата на трансмисията на волана могат да бъдат поръчани в карбон, от какъвто материал са и други декоративни елементи в купето на автомобила.  Версиите на Серия 3 с ръчни скорости могат да имат M-Performance-скоростен лост. Ако държите на детайлите, то можете да поръчате постелки и мокет с M-визия.

M-Performance Parts за новата BMW Серия 3 Touring ще се предлагат от септември едновременно с пазарния старт на Touring.

Още по темата

Card image cap
Abt „напомпва“ RS5-R до 530 „коня”

30
ян.
2018

Abt RS5-R ще бъде представен официално на автосалона в Женева (8-18 март). Германската тунинг компания е „изстискала“ 80 к.с. и 90 Нм повече от Audi RS 5. Модифицираното спортно купе ще бъде произведено само в 50 бройки – а цените ще започват от 230 000 лева

Card image cap
Бруталният Arteon с 336 „коня“

6
окт.
2017

Съвсем свеж на пазара, а вече тунингован – Abt Sportsline е първата компания, която преработи атлетичния VW Arteon

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: