Така реве Abarth Spider

170 к.с. и много агресивна визия - Abarth допълнително наточва Fiat 124 Spider. Предлагаме ви цялата информация за цените и двигателя. Както и видео със звука на двигателя!

0604
2016

Abarth Spider е не само магнит за погледите, но и „вади“ много силен звук. Може да го чуете на Youtube-видеото на NM2255 Car HD Videos. На него роудстърът на Abarth се вижда при стартиране и форсиране – звукът му е изключително мъжествен

С Abarth 124 Spider италианците са внесли много промени спрямо Fiat 124 Spider: агресивна визия, 17-цолови джанти и типичните за Abarth декорации позволяват на двуместния автомобил да изглежда много динамичен дори и в покой. Визуалните реминисценции за победите във важни ралита напомнят на успешния му предшественик. Това е съчетано с типичните за Abarth цветове и ауспухова система с клапи и четири накрайника – така изглежда модерният Abarth.

170 к.с. и задно задвижване

Подходящото задвижване се осигурява от собствения 1,4-литров четирицилиндров турбомотор със 170 к.с., който подава мощността към задните колела – както и трябва да бъде при един спортен роудстър. Благодарение на това Abarth Spider изпреварва своя брат по техника Mazda MX-5. Максималната скорост е 230 км/ч, ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 6,8 секунди. Предаването на мощността е поверено на механична 6-степенна скоростна кутия или на автоматичната трансмисия Sequenziale Sportivo, а добрият контакт с пътното платно се гарантира от амортисьорите Bilstein. Когато се налага, доброто спиране на автомобила с тегло 1060 кг се осигурява от спирачна система Brembo.

Асистентите могат да бъдат изключвани

Автомобилът е оборудван с всички модерни асистенти, които са отговорни за „идиотоустойчивото“ управление на Abarth Spider. Добрата новина за опитните водачи: по желание всички те могат да бъдат изключени напълно. Abarth 124 серийно се оборудва с климатична инсталация, MP3 плеър и автопилот. По желание се предлагат и Infotainment-система със 7-инчов дисплей, навигационна система, Bluetooth, камера за обратно виждане и много други екстри. Въвеждането на пазара на Abarth 124 Spider е планирано за септември 2016 година. Цените стартират от около 80 000 лева.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин