Така изглежда един добре тунингован водороден автомобил

3112
2020

Modellista предлага бодикит за новата Toyota Mirai. Така седанът със задвижване с горивна клетка изглежда още по-различен. Има обаче една уловка.

Новата Toyota Mirai изглежда далеч по-симпатично от своя предшественик. Край на времето на странните пропорции – Mirai номер две е станал един доста благородно изглеждащ седан. Тунинг-специалистите от Modellista виждат въпреки това още потенциал за подобрения – и предлагат бодикит за водородния седан. Всъщност само в Япония.

Бодикитът има за цел да подчертае подобрения външен вид на Mirai. Комплектът се състои от преден спойлер, странични прагове, допълни елементи на задната броня, както и декоративни части за дръжките на вратите и страничните огледала.

Външният вид подхожда на доставящото удоволствие пътно поведение

Като цяло седанът изглежда една идея по-спортно. Това е напълно подходящо, тъй като със своите 174 к.с. Mirai доставя удоволствие. Благодарение на максималния си пробег от 650 километра моделът е доста добре пригоден за всекидневието. Според Toyota в Германия  Mirai ще се предлага от март 2021 г. на цена от около 128 000 лв. Докато обаче някой друг тунинг-специалист не предложи подобен бодикит за модела, клиентите ще трябва да се задоволят със серийната визия на Mirai. Modellista предлага своя бодикит за Mirai само в Япония.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин