Така би могло да изглежда BMW X2 M


8
апр.
2019

3DDesign от Япония са разработили карбонов бодикит за BMW X2, с който компактният лайфстайл SUV изглежда като възможен X2 M!

3DDesign не е нов високотехнологичен принтер, а тунинг-фирма специализирана в модели на BMW и Mini от Япония, която през последните години набира известност. Сега тунинг-специалистите са се заели с X2 – те показват, как би могла да изглежда M-версия на компактния лайфстайл SUV.

Макар, че от 3DDesign говорят за аеродинамични елементи визирайки новоразработените карбонови части, предният сплитер и задният дифузьор не оказват влияние върху аеродинамиката. Затова пък те придават на X2 значително по-спортен вид и заедно с ауспуховата уредба с четири тръби, внушителния спойлер на покрива и хромираните джанти правят автомобила много по-самоуверен.  Предпоставка за монтажа на частите на 3DDesign са X2 с пакет M-Sport или M35i, който със своите 306 к.с. в момента маркира кулминацията на серията. Японците си оставили вътрешното пространство почти непроменено – с изключение на алуминиевите педали и различните лостчета за трансмисията на волана. Частите могат да се поръчат онлайн, а цени не се споменават.

Още по темата

Card image cap
Горко ви, ако го пришпорите

22
сеп.
2016

Тунерът AC Schnitzer извлича 430 к.с. от BMW M2 и като мощност го издига до нивото на M4. Първите впечатления на AUTO BILD

Card image cap
1400 к.с., 407 км/ч: най-бързият Trans Am в света!

18
сеп.
2017

Pontiac Firebird Trans Am на Polly Motorsport развива над 1400 к.с. и спокойно „круизва” на 6-а предавка с 300 км/ч. А максималната скорост? Тя е над 400 км/ч!

Card image cap
Най-бързият електромобил на света

25
юли
2016

Най-бързо ускоряващият електромобил с регистрация за движение по обществените пътища е олдтаймер! Оборудваният с акумулатори от боен хеликоптер Enfield 8000 от 1974 година изминава стандартната дистанция за драг от четвърт миля за по-малко от 10 секунди

Card image cap

В последния брой:

Архив >