Така би могло да изглежда BMW X2 M


8
апр.
2019

3DDesign от Япония са разработили карбонов бодикит за BMW X2, с който компактният лайфстайл SUV изглежда като възможен X2 M!

3DDesign не е нов високотехнологичен принтер, а тунинг-фирма специализирана в модели на BMW и Mini от Япония, която през последните години набира известност. Сега тунинг-специалистите са се заели с X2 – те показват, как би могла да изглежда M-версия на компактния лайфстайл SUV.

Макар, че от 3DDesign говорят за аеродинамични елементи визирайки новоразработените карбонови части, предният сплитер и задният дифузьор не оказват влияние върху аеродинамиката. Затова пък те придават на X2 значително по-спортен вид и заедно с ауспуховата уредба с четири тръби, внушителния спойлер на покрива и хромираните джанти правят автомобила много по-самоуверен.  Предпоставка за монтажа на частите на 3DDesign са X2 с пакет M-Sport или M35i, който със своите 306 к.с. в момента маркира кулминацията на серията. Японците си оставили вътрешното пространство почти непроменено – с изключение на алуминиевите педали и различните лостчета за трансмисията на волана. Частите могат да се поръчат онлайн, а цени не се споменават.

Още по темата

Card image cap
674 к.с. за „турбинирана“ Alfa 156

22
дек.
2017

Един от най-мощните автомобили Alfa Romeo в целия свят е тунингован за над 200 000 лева

Card image cap
PP Performance M6 Gran Coupé: жълто-зеленият снаряд

30
ян.
2018

Който има 800 „коня“ под предния капак, има правото и да ги демонстрира – например с жълто-зелено фолиране на каросерията от Cam Shaft. PP Performance преобразява по невероятен начин BMW M6 Gran Coupe

Card image cap

В последния брой:

Архив >