Тайната за кокпита на Model 3

Tesla Model 3 беше представена съвсем скоро, а вече се носят противоречиви слухове за кокпита на серийния й вариант


6
апр.
2016

Tesla Model 3 беше представена преди броени дни, а шефът на американската компания Елън Мъск вече разпространява информация, че кокпитът й ще бъде различен. Това стана ясно, след като високопоставеният мениджър отговори с пост на недоволни от интериорния дизайн фенове на марката. На тях не им допадали тесният волан, както и липсата на скоростомер.

Model 3 би могъл да бъде оборудван с OLED

Според агенция „Ройтерс“ при Model 3 техниката за дисплеите ще идва от LG. Данните били от вътрешен източник в Tesla. С екрани на LG Tesla Model 3 би могла да бъде първата кола с извит OLED-дисплей. OLED-дисплеите имат по-висока резолюция от LED-дисплеите и се нуждаят от по-малко енергия. Освен това те са по-тънки и могат да представят бързи движения без размазване. До момента обаче нито от Tesla, нито от LG са потвърдили сътрудничеството си. Други производители предвиждат сложната техника да бъде само за високия клас: Audi иска да лансира OLED в следващото А8, което ще бъде представено най-рано в края на тази година.

Още по темата

Card image cap
Екстрите повишават цената на едно Ferrari с близо 40 процента

23
ное.
2016

Някой отметки в списъка с допълнително оборудване вдигат цената на едно Ferrari 488 Spider до небесата. Тези екстри повишават цената на спортния автомобил с близо 40 процента!

Card image cap
Сервизна акция за Cayenne и Touareg

25
мар.
2016

Успоредно с Дизелгейт VW и Porsche са принудени да привикат в сервизите огромен брой екземпляри от SUV-овете Touareg и Cayenne заради възможни проблеми с педалите

Card image cap

В последния брой:

Архив >