Тайванец заспа на волана и размаза четири Ferrari-та накуп


21
дек.
2018

Историята на 20-годишен „карък“ от Тайван обикаля света: 20-годишен водач в Ню Тайпей удря наведнъж четири Ferrari-та на oбща стойност около 2,8 млн. лева! Но какви са причините за инцидента? След дълга нощна смяна в ресторанта на майка си младият мъж на име Лин тръгва да разнася стока с ванче Mitsubishi Frecca. Умореният водач задрямва зад волана и удря четири Ferrari-та, паркирани на улицата – две F12 и две 488. По данни на Taiwan News щетите по суперавтомобилите са в размер на 680 000 лева! Лин ще трябва да възстанови тази огромна сума напълно сам, тъй като Mitsubishi-то не е имало застраховка. За Лин, чийто баща умира преди 5 години и който в свободното време помага в бизнеса на майка си, за да помага за издръжката на брат си и сестра си, това ще бъде много тежко.

В Тайван тъжната история отприщва вълна от милосърдие. По данни на полицията в Ню Тайпей само до 18.12 са се обадили 40 души, които са проявили готовност да помогнат на Лин да покрие щетите. Междувременно социална служба отваря дарителска сметка, на която загрижените за Лин могат да превеждат пари. Според информация на ВВС до момента 100 души са дарили сума, равняваща се на 42 000 лева.

Още по темата

Card image cap
Gоoляма работа

7
дек.
2015

Още един патент за по-добра защита на пешеходците: Google Car ще си комуникира с пешеходците с външни монитори

Card image cap
Звездите на IAA 2017: Honda Jazz

15
авг.
2017

Японците обновиха своя малък автомобил

Card image cap
Ще догони ли Tesla традиционните играчи?

7
апр.
2018

Tesla празнува, защото произвежда 2000 Model 3 на седмица, но специалистите отбелязват, че процесът е изключително неефикасен.

Card image cap

В последния брой:

Архив >