Тайванец заспа на волана и размаза четири Ferrari-та накуп


21
дек.
2018

Историята на 20-годишен „карък“ от Тайван обикаля света: 20-годишен водач в Ню Тайпей удря наведнъж четири Ferrari-та на oбща стойност около 2,8 млн. лева! Но какви са причините за инцидента? След дълга нощна смяна в ресторанта на майка си младият мъж на име Лин тръгва да разнася стока с ванче Mitsubishi Frecca. Умореният водач задрямва зад волана и удря четири Ferrari-та, паркирани на улицата – две F12 и две 488. По данни на Taiwan News щетите по суперавтомобилите са в размер на 680 000 лева! Лин ще трябва да възстанови тази огромна сума напълно сам, тъй като Mitsubishi-то не е имало застраховка. За Лин, чийто баща умира преди 5 години и който в свободното време помага в бизнеса на майка си, за да помага за издръжката на брат си и сестра си, това ще бъде много тежко.

В Тайван тъжната история отприщва вълна от милосърдие. По данни на полицията в Ню Тайпей само до 18.12 са се обадили 40 души, които са проявили готовност да помогнат на Лин да покрие щетите. Междувременно социална служба отваря дарителска сметка, на която загрижените за Лин могат да превеждат пари. Според информация на ВВС до момента 100 души са дарили сума, равняваща се на 42 000 лева.

Още по темата

Card image cap
Новият DS SUV на Citroën

10
февр.
2017

„Благородната“ марка на Citroën DS ще разшири своята моделна гама с компактен SUV, който ще атакува Audi Q5 и Mercedes GLС. Първата снимка на DS7 беше разпространена!

Card image cap
Fabia Limited Edition вместо RS

18
дек.
2017

Skoda лансира Fabia Limited Edition (2018) със 125 конски сили, за да отбележи най-успешната година в спортната си история – и поне (донякъде) запълва нишата, отворена след спирането на RS-версията на предходното поколение

Card image cap

В последния брой:

Архив >