Тази свръх „петица“ става още по-наточена


9
февр.
2019

M5 Competition е „шефът“ на новата Серия 5 на BMW. С 625 к.с. моделът притежава 25 к.с. повече от нормалното М5. Освен това с някои промени по окачването автомобилът става още по-наточен. Въпреки това тунинг специалистите от H&R виждат още потенциал в развиващия 305 км/ч бизнес спортен автомобил. Резултатът: разработката на нови спортни пужини за най-мощното към момента BMW.

Между ръба на калника и серийните 20-цолови джанти сега има с 20 милиметра по-малко място. Външният вид е впечатляващо внушителен. По отношение на динамиката също има подобрение: по-ниският център на тежестта и новите характеристики на окачването гарантират по-добре поведение в завоите – така твърдят хората от  H&R. Разбира се тунингът не се отразява негативно на комфорта на возене на автомобила.

Допълнителна доза подобрение по отношение на външния вид и пърформънса обещават специалистите на тема окачване и посредством Trak+ увеличения на следата, които се предлагат за M5 и M5 Competition с размер от 22 милиметра на ос.

Още по темата

Card image cap
MTM Talladega S/R: S8-ицата с 802 „коня“

9
дек.
2016

Tъгувате, че няма Audi RS 8? Недейте – защото от MTM са превърнали S8 в Talladega S. С 802 к.с. машината развива главоломните 380 км/ч. Точно толкова вдига и новата Talladega R, която изглежда още по-завладяващо

Card image cap
Китайски тунинг за VW Scirocco R

10
ное.
2017

Китайският тунер Aspec представи бруталното Scirocco с 430 к.с.

Card image cap

В последния брой:

Архив >