С Nissan Qashqai в шато „Едоардо Миролио“

0601
2020

Винарската изба „Едоардо Миролио“ е създадена през 2002 г. в района на село Еленово, отдалечено само на 22 км от град Нова Загора. Селището е разположено в подножието на Свети Илийските възвишения, откъдето идва и наименованието на една от търговските марки вино.

Избата е изградена в централната част на впечатляващия комплекс от лозови масиви, които покриват склона на хълма Свети Илия, спускащ се до самото село Еленово.

Франция или Италия? Съвсем не! Село Еленово, само на 22 км от Нова Загора

Годишният производствен капацитет е един милион литра вино. Цикълът на производство обхваща всички технологични операции – от началната преработка на гроздето до бутилирането на виното. Kъм настоящия момент в района са засадени 220 хектара лозови масиви от елитен френски и български посадъчен материал. Част от сортовете, които култивира винарската изба „Едоардо Миролио“, са Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран, Пино Ноар, Шардоне, Мускат Отонел, Траминер, Совиньон Блан, Мавруд, Рубин, Мелник, Букет и Вионие.
За удобство на посетителите и ценителите на виното винарска изба „Едоардо Миролио“ предоставя възможност за дегустации и нощуване в бутиковия хотел „Соли Инвикто“. Изграден в стилистиката на класическо шато, хотелът се извисява непосредствено над производствените помещения и складовете, вкопани в малък хълм.

Само най-доборото: тук с любов отглеждат традиционни български сортове

Тук всеки гост може да почувства насладата от чаша вино и добра храна в уникална обстановка, в която човек губи представа за време и място… Вдъхновен от линията на спиралата, архитектът е създал тази впечатляваща сграда, от която пред очите се откриват безкрайни лозови масиви, естествени езера и зелени морави.

Да почистим след гроздобера: реколта 2019 е обещаваща

Новият Nissan Qashqai 1,3

Актуалната модерна и технологична гама двигатели на Qashqai дава не само повече увереност на водача. Тя е създадена, за да щади природата, намалява разходите за експлоатация, като същевременно осигурява повече мощност и въртящ момент, за по-плавна реакция и по-бързо ускорение при изпреварване. Тестваният от AUTO BILD също така нов 1,3-литров бензинов двигател предлага мощност от 140 или 160 к.с. и отговаря на новите строги европейски норми.

Гаранция за качество: съврменна техника и дъбови бъчви

Заедно със системите за интелигентно шофиране Nisssan помага да избегнете неприятностите на пътя, за да шофирате по-сигурно и комфортно всеки ден. Системата Around View Monitor използва 4 камери, за да осигури видимост от птичи поглед на автомобила и заобикалящата го среда. Видно е, че японците правят максималното за автомобилите си, за да гарантират тяхната надеждност всеки ден. Тествани са не само от AUTO BILD в продължение на милиони километри, производителят без прекъсване отваря и затваря врати, капаци и багажници хиляди пъти и дори използва вулканичен прах от Япония, за да е сигурен в здравината на прозорците.

Сериозен капацитет: един милион литра вино годишно

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин