С F1-болид от Сан Франциско до Лас Вегас (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

0608
2018

Мястото на болидите е на пистите, в които понякога (като в Азербейджан или Монте Карло) се превръщат самите улици. Винаги обаче става въпрос за затворени трасета, по които няма трафик. Е, почти винаги – докато не се намеси отбор като Red Bull, който решава да пусне машина от Формула 1 по пътищата на САЩ.

Тимът разпространи видео, на което се вижда как задвижваният от двигател Renault Red Bull Racing RB7, пилотиран преди години от Себастиан Фетел и Марк Уебър, кръстосва огромните американски булеварди. Болидът грабна титлата на конструкторите през 2011 с цели 650 точки и 12 от общо 19 спечелени победи в GP за сезона.

Сега обаче Фетел и Уебър са поели по друг път, а Даниел Рикиардо все още е „под ръка“ на Red Bull – догодина харизматичният австралиец, един от най-обичаните герои във Формула 1, отива в тима на Renault. Отделете малко внимание на галерията и на клипчето, за да видите как Даниел успява да избегне пътните такси, как му правят питстоп по средата на Голдън Гейт Бридж и дори как се разминава с трамвай!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин