С пакет Good Night Multivan става кемпер

2105
2024

От самото начало Multivan впечатлява с многофункционалната концепция на своето вътрешно пространство, допълнена от лесно регулируемите, сгъваеми и подвижни седалки в пътническото отделение. Сега Multivan става още по-гъвкав благодарение на пълния пакет за оборудване Good Night, включващ сгъваемо легло, комплект щори за прозорците, сгъваеми маса и столове. Така моделът е винаги готов да потегли на път и да осигури уютен подслон на следващия фестивал, за семейното пътешествие през уикенда или просто да бъде верен спътник в активното прекарване на свободното време и непланираните приключения. С новите допълнения моделът се превръща в кемпер, който е на разположение винаги, когато е необходимо. Multivan е най-универсалното и автентично решение в моделната гама – семеен микробус, превозно средство за свободното време, автомобил за ежедневието, за бизнес начинанията и за всякакви други приключения.

Специалистите от Volkswagen Лекотоварни автомобили са взели предвид именно тези малки и големи приключения в процеса на разработката на пакета Good Night. Той е в състояние да отговори на всяка спонтанна идея и да превърне Multivan в кемпер, с който можете да се насладите на независим подслон и да прекарате спокойна нощ в автомобила, когато и където пожелаете.Пакетът Good Night се предлага в две версии. Базовата версия включва сгъваемо легло, възможности за затваряне и затъмняване на всички прозорци (включително панорамния люк на покрива), джобове за съхранение на завесите и вентилационните мрежи в прозорците (за предните странични прозорци). Пълният пакет оборудване Good Night включва допълнително два сгъваеми стола и сгъваема маса за къмпинг.

Основният акцент в новата концепция без никакво съмнение е сгъваемото легло, състоящо се от ламелна подматрачна рамка и удобен матрак с дължина 2,02 метра и широчина 1,21 метра. То се разполага не върху седалките, а върху здраво свързани с каросерията опори в интериора. Това решение дава възможност леглото да се разгъне върху сгънатите седалки в пътническото отделение само с няколко лесни движения и прости стъпки и дори позволява демонтиране на всички задни седалки. След това пространството под леглото може да се използва като огромно по обем багажно отделение за съхранение на различни вещи в зависимост от това дали автомобилът се използва за пътуване с приятелска компания до поредния музикален фестивал или за семейно къмпингуване. Той е идеален и за излети и забавления на морския бряг, тъй като под леглото има достатъчно място за поместването дори на дъски за сърф. В сгънато положение леглото може да бъде поставено зад седалките на втория ред, над сгънатите седалки на третия ред или да бъде напълно демонтирано с минимални усилия.

Завесите могат лесно да се прикрепят към челното и задното стъкло, както и към страничните прозорци с помощта на вградените магнити и посредством пластмасови щипки, осигурявайки неприкосновеността на личното пространство и спокоен сън за всички на борда. Ако Multivan е оборудван с допълнително предлагания панорамен люк на покрива, той предлага още една възможност за свободен избор – затъмняване на покрива със завеса или приятна почивка на легло с безпрепятствена гледка към звездния небосклон. Интелигентната цялостна концепция на пакета Good Night включва и издръжливи вентилационни мрежи, които могат да бъдат захванати здраво и прецизно към предните странични прозорци чрез електрическите механизми за задвижване на прозорците и по този начин да осигурят достатъчно свеж въздух и предотвратяват запотяването на прозорците отвътре през нощта.Пакетът Good Night се предлага като допълнителна възможност за Multivan във всички варианти на оборудване и конфигурация на седалките (петместна, шестместна или седемместна версия).Multivan се предлага в нива на оборудване Multivan, Life, Style, като специален модел Edition и с две дължини на каросерията. Цените на Multivan започват от 94 250 лв. с ДДС за късата версия на каросерията, двигател 2.0 TDI с мощност 110 кВт (150 к.с.) и стандартна 7-степенна DSG трансмисия.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин